OB DNEVU SLOVENSKE HRANE
Tretji teden v novembru obeležujemo dan slovenske hrane in z njim povezan Tradicionalni slovenski zajtrk TSZ, ki se je letos izvajal pod sloganom »Kruh za zajtrk – super dan!«.
V okviru tega so dijaki 2. letnika, program Zdravstvena nega pri modulu Skrb za zdravje, pod mentorstvom prof. Ingrid Abram Rupnik, pripravili ter postregli z različnimi zdravimi namazi ter napitki tako za dijake kot zaposlene.
Dijakom pa smo postregli tudi z dobrotami TSZ: kruh, maslo, med, mleko in jabolko.
![](https://solskakronika1.splet.arnes.si/files/2023/12/image-4.png)
![](https://solskakronika1.splet.arnes.si/files/2023/12/image-5.png)
![](https://solskakronika1.splet.arnes.si/files/2023/12/image-1.png)
![](https://solskakronika1.splet.arnes.si/files/2023/12/image-2.png)
Pripravila: Cecilija Žižek Đerić vodja Zdrave šole