26.4.2022 – 30.5.2022 razstava »Skrb za naravo, likovno ustvarjanje in mi – vse to je naš svet« v Sončni dvorani v Izoli.


 Sončna dvorana v Izoli,   26. 4. 2022 – 30. 5. 2022

Razstavljena dela so nastala v tem šolskem letu pri modulu Likovno izražanje.

Prvi del razstave so likovna dela na temo: ekspresionizem, likovni motiv: Mi, pandemija in narava; likovna tehnika: oljni pasteli. 

Drugi del razstave so didaktične igrače iz recikliranih materialov. Dijaki so poleg razstavljenih didaktičnih igrač za predšolske otroke razstavili didaktična navodila: področje dejavnosti, za katero starostno stopnjo je igrača primerna, cilji, ki jih razvijajo z igro, navodila za igro, motivacijska vprašanja za spodbujanje otrok k igri.

V ponedeljek, 9. 5. 2022, ob 17.30 je bil voden ogled razstave in predstavitev didaktičnih iger dijakov Srednje šole Izola. 

Dijaki 3. PV, program predšolska vzgoja, so gostujočim profesorjem in dijakom projekta ERASMUS+ predstavili prostor, v katerem je razstava, in  razstavljena dela ter odgovarjali na njihova vprašanja.

Projekt je naslovljen Podnebje se spreminja. Spremenimo podnebje. Skupaj naredimo razliko. Obiskali so nas po štirje dijaki in dva profesorja iz Portugalske, Grčije, Francije in Italije.

Prof.um Marlene Zorjan Hrovat

IZDELAVA IN IGRA Z DIDAKTIČNIMI IGRAČAMI v 3.PV

Srednja šola Izola

Srednja šola Izola, Ulica Prekomorskih brigad 7, 6310 IZOLA

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost