DRŽAVNO TEKMOVANJE SREDNJIH ZDRAVSTVENIH ŠOL SLOVENIJE ZA PRIZNANJE ANGELE BOŠKIN

Dne 6. aprila 2018 je na Srednji zdravstveni šoli Celje potekalo 23. državno tekmovanje Srednjih zdravstvenih šol Slovenije za priznanje Angele Boškin pod častnim pokroviteljstvom Zbornice zdravstven in babiške nege Slovenije – Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije.

Med 11. šolami je sodelovala tudi naša. Dijakinje 3. a razreda programa zdravstvena nega Sara Jerman, Nedira Dizdarević, Meliha Hajdarević,  Mojca Posedi in Anja Rešeta so pod mentorstvom Karmen Prodan-Gregorič in Cecilije Žižek Đerić tekmovale iz področja Prva pomoč in nujna medicinska pomoč pri akutnih zastrupitvah.

S skrbnimi pripravami in vloženim trudom so se tekmovalke na tekmovanju odlično odrezale. BRONASTO priznanje sta prejeli SARA JERMAN in MELIHA HAJDAREVIĆ, ostale tekmovalke pa so prejele priznanje za sodelovanje.

Na likovnem področju so dijaki ustvarjali na temo Pravica do zdravstvene oskrbe za vse. Tudi tukaj smo bili uspešni. Sara Stanković je prejela SREBRNO priznanje pod mentorstvom Marlene Zorjan.

Vsem iskreno čestitamo.

Cecilija Žižek Đerić

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost