FINALE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V MALI PROŽNI PONJAVI ZA SREDNJE ŠOLE – ŠOLSKO LETO 2017/2018

V  Brežicah je v četrtek, 29. marca 2018  potekalo finale državnega prvenstva v skokih z male prožne ponjave za srednje šole za šolsko leto 2017/2018. Srednjo šolo Izola sta zastopali dve ekipi dijakinj in en dijak kot posameznik.

V prvi ekipi so nastopale: Erika Primožič, Rebeka Grižon, Gaja Pištolac in Martina Binkar. V drugi ekipi so tekmovale Gaja Cergol, Tejka Lavrič, Tia Marčeta in Eva Furlanič. Med dijaki posamezniki je našo šolo zastopal Patrik Binkar.

Po prikazanih predpisanih in izbirnih elementih na mali prožni ponjavi je prva ekipa dijakinj Srednje šole Izola zbrali dovolj točk za končno 5. mesto. Druga ekipa med dijakinjami je tekmovanje kočala na 9. mestu. Prijetno je presenetil dijak Patrik Binkar, ki se je uvrstil na končno 6. mesto. Med dijakinjami posameznicami se je najbolje odrezala Gaja Pištolac, ki je tekmovanje končala na 9. mestu, Erika Primožič in Rebeka Grižon pa sta si razdelili 17. mesto.

Pohvala gre vsem našim tekmovalcem za izvrstno prikazane skoke, borbenost in požrtvovalnost na tekmovanju ter dobre uvrstitve, ki so jih dosegli kljub ostri konkurenci.

Dijak Patrik Binkar v »akciji« in celotna šolska ekipa po  zaključku tekmovanja:

Aktiv ŠVZ

Srednja šola Izola

Srednja šola Izola, Ulica Prekomorskih brigad 7, 6310 IZOLA

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost