Svečana podelitev maturitetnih spričeval 2021

Na Srednji šoli Izola smo uspešno izpeljali poklicno maturo in se zelo razveselili rezultatov, ki so kljub dvema zahtevnima šolskima letoma, odlični.

Tako je bil v sredo, 7. 7. 2020, poseben dan za naše maturante. Še prav posebej za 7 dijakinj in dijakov, saj so zvedeli, da so postali zlati maturanti letošnje generacije in na poklicni maturi, ki so jo opravljali iz štirih predmetov, dosegli 23 oziroma 22 točk od 23 možnih. Tako so Arijana Cah, Žan Krajnc, Goran Lahajnar in Julija Možina programa Gastronomija in turizem in Urška Jaksetič, ki je obiskovala program Zdravstvena nega, dosegli vse možne točke in postali diamantni maturanti. Tik za petami sta jim z 22 točkami Taja Langus programa Predšolska vzgoja in Lara Zadnik, dijakinja programa Zdravstvena nega. Dokazali so in prav tako ostali dijaki, da so pri uresničevanju sanj, vse ovire premostljive in tako so jim vrata v poklicni svet odprta.

Na svečani podelitvi maturitetnih spričeval smo se z maturanti veselili učitelji in delavci šole v upanju, da jih čaka odlična prihodnost in da bodo znanje, ki so ga pridobili v štirih letih šolanja, čim boljše uporabili.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost