POROČILO 1. ŠPORTNEGA DNE, september 2019

V sredo, 25.09.2019 smo realizirali 1. športni dan in vse športne aktivnosti,ki so bile predvidene ob označeni poti. Zjutraj so se  prvi učitelji zbrali ob 7.15 uri  na parkirišču Kampus Livade. Po kratkem uvodu so že prihajali prvi oddelki na štartno mesto po navodila, ko so reševali športni kviz, preverili prisotnosti v oddelku in krenili po označeni poti.

Trasa je bila zelo dobro označena in speljana večinoma po kolovozih, kjer so se na kontrolnih mestih odvijale športne aktivnosti.

Oddelki so nemoteno prihajali na posamezne postaje in se po najboljših močeh trudili, da pridobijo kar največje število točk. Aktivno so sodelovali vsi dijaki in se podpirali za čim boljše gibalne izvedbe zadanih nalog. Ob prihodu v cilj so opravili še zadnjo nalogo in prejeli malico.

Dobro so se odrezali tudi profesorji, saj so aktivno predstavili in ponekod demonstrirali nekatere spretnosti in spodbujali dijake, da so bili tudi sami uspešni .

Dijaki so na cilj prihajali zadovoljni, čeprav nekoliko utrujeni in željni zaslužene malice. Veliko je bilo prijateljskega druženja in zabave med sošolci, ki so delili današnje športno podohniško doživetje.

Ob 12.30 uri  smo zbrali evidence  nekaterih postaj, ter za seboj pospravili  lokacije, kjer so se odvijala tekmovanja.

Po opravljenem točkovanju smo objavili rezultate, ki so jih dosegli vsi oddelki, ter pripravili slikovno poročilo.  Najbolje uvrščeni oddelek 1gat+2.gat je za nagrado prejel torto.

Poročilo pripravil:  Leon Benulič

Srednja šola Izola

Srednja šola Izola, Ulica Prekomorskih brigad 7, 6310 IZOLA

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost