FINALE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V AKROBATIKI ZA SREDNJE ŠOLE – ŠOLSKO LETO 2017/2018

V Izoli je v torek, 5. decembra 2017 potekalo finale državnega prvenstva v akrobatiki za srednje šole za šolsko leto 2017/2018. Srednjo šolo Izola sta zastopali dve ekipi deklet in ena ekipa fantov ter ena posameznica. V prvi ekipi so nastopale: Erika Primožič, Rebeka Grižon, Kristina Slapernik in Brigita Švab, v drugi ekipi so bile Martina Binkar, Tejka Lavrič, Gaja Cergol in Gaja Pištolac, med posameznicami pa Tia Marčeta. Ekipo dijakov so zastopali Erik Flego, Aljaž Lavrič, Maj Vegnuti in Patrik Binkar.

Po prikazanih predpisanih in izbirnih elementih na parterju so dijaki Srednje šole Izola zbrali dovolj točk za končno 3. mesto. Pri dijakinjah se je na 4. mesto uvrstila druga ekipa dijakinj Srednje šole Izola, prva ekipa pa je tekmovanje končala na 9. mestu.

Za prikazane nastope vsem dijakom iskreno čestitamo!

Dijaki in dijakinje po podelitvi priznanj: Tejka Lavrič, Brigita Švab, Rebeka Grižon, Martina Binkar, Kristina Slapernik, Erika Primožič, Gaja Pištolac, Tia Marčeta, Gaja Cergol ter fantje Aljaž Lavrič, Erik Flego, Patrik Binkar in Maj Vegnuti.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost