Področno tekmovanje v rokometu za dijakinje, nov. 2019

 

Področno tekmovanje v rokometu za dijakinje je potekalo v ponedeljek, 11. 11. 2019 v športni dvorani Bonifika v Kopru.

Končni vrstni red:

  1. mesto SREDNJA ŠOLA Izola
  2. mesto SREDNJA EKONOMSKA POSLOVNA ŠOLA KOPER
  3. mesto ŠOLSKI CENTER SREČKA KOSOVELA SEŽANA
  4. mesto GIMNAZIJA, ELEKTRO POMORSKA ŠOLA PIRAN

OPIS TEKMOVANJA

Sodelovale so 4 ekipe, in sicer Šolski center Srečka Kosovela iz Sežane, Gimnazija, elektro pomorska šola iz Pirana, Srednja šola Izola ter domačin Srednja ekonomska poslovna šola Koper.

Po opravljenem žrebu sta se srečali na prvi tekmi Srednja šola Izola ter Šolski center Srečka Kosovela iz Sežane. Prepričljivo so tekmo dobile dijakinje iz Srednje šole Izola, prav vse igralke z obema vratarkama so se izkazale z dobro, všečno igro.

Druga tekma je potekala med domačinkami Srednja ekonomska poslovna šola Koper ter Gimnazija Piran. Tudi na tej tekmi so bile domačinke premočan nasprotnik za gimnazijke in zasluženo tekmo zmagale.

Po uvodnih dveh tekmah sta v nadaljevanju odigrale poraženke, torej Gimnazija Piran ter Šolski center Srečka Kosovela iz Sežane. Tekma je bila vsaj v začetku enakovredna, nato pa je prišla do izraza večja učinkovitost ekipe iz Sežane ter zasluženo zmagale.

Zadnja tekma, ki je odločala o napredovanju v četrtfinale, pa je potekala med domačinkami Srednja ekonomska poslovna šola Koper ter Srednjo šolo iz Izole. Tekma je bila zelo izenačena, borbena, s številnimi lepimi akcijami, tako igralk kot vratark kar kaže tudi rezultat v 1. polčasu 5 : 4, v nadaljevanju pa so domačinke naredile preveč napak in igralke iz Srednje šole Izola to tudi kaznovale in na koncu prepričljivo zmagale. Pohvaliti velja vse igralke in obe vratarki, ki sta zelo dobro branili.

Rezultati:

Srednja šola Izola : Šolski center Srečko Kosovel Sežana

19 : 8   (11 : 4)

Srednja ekonomska poslovna šola Koper : Gimnazija Piran

24 : 13   (12 : 7)

Šolski center Srečka Kosovela Sežana : Gimnazija Piran

17 : 11   (12 : 7)

Srednja ekonomska poslovna šola Koper : Srednja šola Izola

11 : 14   (4 : 5)

aktiv švz

Srednja šola Izola

Srednja šola Izola, Ulica Prekomorskih brigad 7, 6310 IZOLA

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost